Om oss

Specialister på markarbeten

Välkommen till Lobergs Mark & Maskin. Vi utför markarbeten och anläggningsarbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Små som stora jobb passar lika bra för oss.

Vi är erfarna specialister på de flesta typer av markarbeten. Våra kunder åtnjuter vårt professionella arbete med omfattande teknisk expertis och erfarenhet som vi bygger upp hela tiden. Vi är ett litet team med hög kompetens och vi strävar efter att ge våra kunder en förstklassig service.

Ett brett utbud markarbeten

Vi har jobbat med markarbeten i många år och har utfört ett brett urval av uppgifter. Vi har hjälpt till att slutföra alltifrån stora entreprenadprojekt till mindre arbeten. I vårt sortiment finner du tjänster som anläggning, markutredning, schaktläggning, grävning, dränering och mycket mer.

Du kan lita på att vi arbetar fokuserat och professionellt för att nå dina mål. Vi tar stolthet i vårt arbete och vi strävar efter att leverera det bästa resultatet som möjligt. Vi är dessutom dedikerade till att hålla våra kunder nöjda och vi strävar efter att skapa en god relation med varje kund.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med något. Vi är redo att ta itu med ditt projekt och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig! Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig.

Vi hoppas att du njuter av vårt arbete och vi är glada att kunna erbjuda dig en förstklassig service. Välkommen till vårt företag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Säkerheten viktigast för oss

Vi tar säkerheten på stort allvar och vi är fast beslutna att uppfylla kraven för efterlevnad. Vi har en strikt policy när det gäller personalens hantering av personuppgifter och information, vilket skyddar kundens integritet. Alla våra markarbeten utförs enligt de gällande säkerhetsbestämmelserna och all personal är väl förtrogen med rutiner och regler som vi jobbar efter.

Vi garanterar att ditt arbete utförs säkert och effektivt, och vi använder de mest moderna teknikerna för att säkerställa detta. Vi har ett brett nätverk av professionella som är väl förtrogna med markarbeten och som jobbar sida vid sida för att leverera bästa möjliga resultat.

Professionella markarbeten i Västerås